- Great Taste Award - 2020 1 stars (1 van de 22! awards)
- Je kunt "Booja-Booja Chocolade Truffels Selectie N° 2" niet toevoegen aan je winkelmand, omdat het product niet op voorraad is.
-
8 chocoladetruffels die zalig smelten in de mond, met de volle smaak en het diepe aroma van zacht geroosterde Mexicaanse koffie. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De truffels van Booja-Booja hebben reeds 22 awards gewonnen!
-
8 chocoladetruffels doordrenkt met biologische Franse Fine de Champagne die zalig smelten in de mond. Fine de Champagne is een destillaat van de wijn die gebruikt wordt om Champagne te produceren en die anderhalf jaar heeft gerijpt. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De Fine de Champagne truffels van Booja-Booja hebben reeds 21 awards gewonnen!
- Great Taste Awards - 2019 2 stars (1 van de 21! awards)
-
8 intense heerlijke chocoladetruffels. Voor liefhebbers van een puur, zacht, sluit je ogen, smelt in de mond zalig chocolademoment. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. Ingrediënten: chocolade* (cocoa massa* 55%, rietsuiker*, cacaoboter*, vanilla poeder*), kokosnootolie*, cacaopoeder*, vanilla extract* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook noten bevatten. THT: 17-09-2024 met lotnummer
-
De melkchocolade hazelnoot gianduja tablet van Rózsavölgyi Csokoládé is een echte Italiaanse klassieker. Gemaakt met geroosterde en gekaramelliseerde hazelnoten. Het is onweerstaanbaar. Ze beschouwen zichzelf niet alleen als bean-to-bar chocolademakers, maar ook als kunstenaars, die ervan houden om te vermaken en te verrassen met hun creaties. Ingrediënten: melkchocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, cacaoboter, suiker, vanilla, raapzaadlecithine, cacao gehalte min. 40%), hazelnootpraliné (hazelnoot, suiker, vanille). Hazelnootpraliné in de chocolade min. 20% THT: 30-03-2025