• 2 heerlijke chocoladetruffels met taaie kleverige karamel met zeezout en geroosterde Italiaanse amandelstukjes. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De amandel gezouten karamel truffels van Booja-Booja hebben reeds 22 awards gewonnen!
    • Great Taste Award - 2020 1 stars (1 van de 22! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cacao massa* 55%, rietsuiker, cacaoboter*, vanilla poeder*), amandelpasta* 21%, kokosnootolie*, gezouten karamel* (rietsuiker*, water, zeezout) 6%,  cacaopoeder * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 05-10-2024 met lotnummer
  • 8 heerlijke chocoladetruffels met taaie kleverige karamel met zeezout en geroosterde Italiaanse amandelstukjes. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De amandel gezouten karamel truffels van Booja-Booja hebben reeds 22 awards gewonnen!
    • Great Taste Award - 2019 1 stars (1 van de 22! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cacaomassa* 55%, rietsuiker, cacaoboter*, vanillepoeder*), amandelpasta* 21%, kokosnootolie*, gezouten karamel* (rietsuiker*, water, zeezout) 6%,  cacaopoeder* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 05-10-2024 met lotnummer
  • 8 heerlijke chocolade gezouten karamel truffels met zeezout. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. Chocolade truffels met karamel (4,5%) en zeezout. Ingrediënten: donkere chocolade* (cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, vanillepoeder*), kokosolie*, rietsuiker*, cacaopoeder*, water, zeezout. * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 19-12-2024 met lotnummer
  • 8 chocoladetruffels doordrenkt met biologische Franse Fine de Champagne die zalig smelten in de mond. Fine de Champagne is een destillaat van de wijn die gebruikt wordt om Champagne te produceren en die anderhalf jaar heeft gerijpt. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De Fine de Champagne truffels van Booja-Booja hebben reeds 21 awards gewonnen!
    • Great Taste Awards - 2019 2 stars (1 van de 21! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cocoa massa* 55%, rietsuiker*, cacaoboter*, vanilla poeder*), kokosnootolie*, Fine de Champagne* (5%), agavesiroop*, cacaopoeder* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook noten bevatten. THT: 17-09-2024 met lotnummer
  • 2 chocoladetruffels met zoete geroosterde Italiaanse hazelnoten die zalig smelten in de mond. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De hazelnoot truffels van Booja-Booja hebben reeds 32 awards gewonnen!
    • Great Taste Award - 2020 1 stars (1 van de 32! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cacao massa* 55%, rietsuiker, cacaoboter*, vanilla poeder*), hazelnoten* 17%, kokosnootolie*, cacaopoeder* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 07-11-2024 met lotnummer
  • 8 intense heerlijke chocoladetruffels. Voor liefhebbers van een puur, zacht, sluit je ogen, smelt in de mond zalig chocolademoment. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. Ingrediënten: chocolade* (cocoa massa* 55%, rietsuiker*, cacaoboter*, vanilla poeder*), kokosnootolie*, cacaopoeder*, vanilla extract* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook noten bevatten. THT: 03-01-2025 met lotnummer
  • Een selectie van 16 chocolade truffels met de nieuwe smaken. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. Deze selectie bevat 4 verschillende smaken: intense chocolade, honingraat karamel, chocolade sinaas, chocolade gezouten karamel. Ingrediënten: chocolade* (cacao massa* 55%, rietsuiker, cacaoboter*, vanilla poeder*), kokosnootolie*, rietsuiker*, cacaopoeder*, gedroogde stukjes mandarijn*, kokosnoot siroop*, sinaas extract*, agave siroop*, water, zeezout, vanille extract* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 25-12-2024 met lotnummer
  • U aangeboden door Marou Faiseurs de Chocolat. Provisions Marou is ruig en karaktervol. Altijd beschikbaar voor uw dagelijkse verwennerij. Dit niet-gealkaliseerde (niet Dutch-processed) cacaopoeder behoudt zijn fruitige toetsen en complexiteit. Ingrediënten: cacaopoeder THT: 25-07-2025 met lotnummer
  • Hele gekarameliseerde hazelnoten uit Piëmonte besprenkeld met gember en omhuld met hun venezolaanse chocolade. Ingrediënten: hazelnoten, biologische rietsuiker, donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), cacaopoeder, gember Cacaogehalte min. 73% THT: 30-10-2024
  • 100% suikervrij cacaopoeder van Valrhona met een buitengewone finesse en een intens aroma. Ideaal voor heerlijke chocolade dranken of voor gastronomische recepten. Om zelf uw warme drank te maken mengt u twee theelepels cacaopoeder (per persoon) en de benodigde hoeveelheid suiker, of helemaal geen suiker, met een beetje warme melk naar keuze, voeg dan de rest van de melk toe. De École du Grand Chocolat nodigt u ook uit voor het maken van gebakjes, truffels en sausen met een recept ontworpen door haar Chefs. Ingrediënten: cacaopoeder THT: 10-2024
Go to Top