- Great Taste Award - 2020 1 stars (1 van de 22! awards)
- Je kunt "Booja-Booja Honingraat Karamel Chocolade Truffels (8 stuks)" niet toevoegen aan je winkelmand, omdat het product niet op voorraad is.
-
8 chocoladetruffels die zalig smelten in de mond, met de volle smaak en het diepe aroma van zacht geroosterde Mexicaanse koffie. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De truffels van Booja-Booja hebben reeds 22 awards gewonnen!
-
8 chocoladetruffels doordrenkt met biologische Franse Fine de Champagne die zalig smelten in de mond. Fine de Champagne is een destillaat van de wijn die gebruikt wordt om Champagne te produceren en die anderhalf jaar heeft gerijpt. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De Fine de Champagne truffels van Booja-Booja hebben reeds 21 awards gewonnen!
- Great Taste Awards - 2019 2 stars (1 van de 21! awards)
-
8 intense heerlijke chocoladetruffels. Voor liefhebbers van een puur, zacht, sluit je ogen, smelt in de mond zalig chocolademoment. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. Ingrediënten: chocolade* (cocoa massa* 55%, rietsuiker*, cacaoboter*, vanilla poeder*), kokosnootolie*, cacaopoeder*, vanilla extract* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook noten bevatten. THT: 17-09-2024 met lotnummer
-
U aangeboden door Marou Faiseurs de Chocolat. Provisions Marou is ruig en karaktervol. Altijd beschikbaar voor uw dagelijkse verwennerij. Dit niet-gealkaliseerde (niet Dutch-processed) cacaopoeder behoudt zijn fruitige toetsen en complexiteit. Ingrediënten: cacaopoeder THT: 25-07-2025 met lotnummer
-
Hele gekarameliseerde hazelnoten uit Piëmonte besprenkeld met gember en omhuld met hun venezolaanse chocolade. Ingrediënten: hazelnoten, biologische rietsuiker, donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), cacaopoeder, gember Cacaogehalte min. 73% THT: 30-10-2024
-
100% suikervrij cacaopoeder van Valrhona met een buitengewone finesse en een intens aroma. Ideaal voor heerlijke chocolade dranken of voor gastronomische recepten. Om zelf uw warme drank te maken mengt u twee theelepels cacaopoeder (per persoon) en de benodigde hoeveelheid suiker, of helemaal geen suiker, met een beetje warme melk naar keuze, voeg dan de rest van de melk toe. De École du Grand Chocolat nodigt u ook uit voor het maken van gebakjes, truffels en sausen met een recept ontworpen door haar Chefs. Ingrediënten: cacaopoeder THT: 10-2024