• De beste Arabica koffie in Vietnam gedijt in de koele bergen boven Dalat, de hoofdstad van de provincie Lâm Dông. Marou koopt enkele van de meest inspirerende cacao's in een iets lager gelegen gebied in de stomende jungle van Madagui District. Koffie en cacao ontmoetten elkaar ergens op de kronkelende weg tussen Madagui naar Dalat. Wij denken dat u deze ontmoeting niet zult vergeten. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, arabica koffie THT: 18-12-2019 met lotnummer
  • Een stevige en fruitige chocolade gemaakt van fijne cacao. Speciaal geselecteerde cacao afkomstig van kleine boerderijen uit de Bà Rįa provincie. Waarschijnlijk de bijzonderste chocolade van Marou. Alle chocolades van Marou zijn kleinschalig gemaakt van uitsluitend hoog kwalitatieve Vietnamese ingrediënten in de productielokalen van Marou in Saïgon. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 18-12-2019 met lotnummer
  • Een intense en evenwichtige chocolade uit de Bên Tre provincie in de Mekong Delta, waar de cacao onder de kokospalmen groeit. Alle chocolades van Marou worden gemaakt van uitsluitend hoog kwalitatieve Vietnamese ingrediënten in de productielocatie van Marou in Saïgon. Ingrediënten: cacao bonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 05-01-2020 met lotnummer
  • Wanneer Marou op zoek was naar een romige melkchocolade keken ze niet verder dan de Bên Tre provincie - een heldergroene lap eilanden die bekend staat om zijn zoete kokosnoten en wilskrachtige mensen. Een lage dosis naar kaneel geurende trinitario cacao combineert mooi met de karameltoetsen van de cacaovrucht. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, kokosnoot melkpoeder, cacaoboter THT: 05-01-2020 met lotnummer