• De kinderen van Zsolt en Katalin, de eigenaars van Rózsavölgyi Csokoládé, dienden als inspiratiebron voor deze donkere melkchocolade die gemaakt werd voor alle beginnende chocolade liefhebbers. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, suiker, raapzaadlecithine, vanille THT: 30-10-2024
  • Stukjes biologische amandelen werden toegevoegd aan de melkchocolade. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, suiker, raapzaad lecithine, vanille, amandelen THT: 30-03-2025
  • De perfecte maaltijd: stukjes geroosterd brood, gedroogde olijfkruimels en extra virgin olijfolie gemengd in pure chocolade. Behalve dat ze bean-to-bar chocolademakers zijn, beschouwen ze zichzelf ook als kunstenaars - ze houden ervan om te entertainen en te verrassen met hun chocolades. Bij de Academy of Chocolate awards 2013 heeft deze chocolade een bronzen award gewonnen in de categorie gekruide bar. Ingrediënten: pure chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, cacaogehalte min. 73%), gedroogde olijven, getoast brood (tarwebloem, zonnebloemolie, zeezout, extra virgin olijfolie, biergist), extra virgin olijfolie THT: 30-04-2025
  • Deze tablet is gemaakt van zeldzame criollo cacaobonen die voorkomen in de Sambirano Valley in het noorden van Madagascar. De oogst van deze zeldzame criollo cacaoboon bedraagt slechts 2 ton per jaar. Dankzij de unieke fermentatie en de zorgvuldige verwerking is het milde karakter van de criollo - met een romig koffie aroma - complementair met de zachte en zure smaak van de verse pulp van de cacaovrucht en zijn bijzonder lichte kleur doet denken aan een melkchocolade.
    • Great Taste Award - 2013 2 stars
    • Great Taste Award - 2014 2 stars
    • Academy of Chocolate - Bronz Winner 2015
    Ingrediënten: biologische cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 30-05-2025 met lotnummer
  • Het dorp Chuao – waar Venezuela’s meest verfijnde bonen groeien – is genesteld tussen de zee en de bergen in een afgezonderde vallei en is enkel te bereiken per boot. Een traceerbaarheidscertificaat uitgegeven door La Empresa Campesina de Chuao garandeert als enige landbouworganisatie dat de cacao met serienummer 2140-03 werd toegewezen aan Rózsavölgyi Csokoládé. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 30-10-2025 met lotnummer
  • Deze Acriollado-cacao wordt geteeld in de mistige noordelijke bergen van Nicaragua en is vernoemd naar één van de eerste telers. De cacao is afkomstig van kleine boerderijen van amper 3,5 hectaren groot. Wekelijks wordt de cacao ingezameld en gefermenteerd in het fermentatiecentrum van de lokale gemeenschap in houten kisten waar zij haar unieke karakter verkrijgt. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 30-05-2025 met lotnummer
  • Hele gekarameliseerde hazelnoten uit Piëmonte besprenkeld met gember en omhuld met hun venezolaanse chocolade. Ingrediënten: hazelnoten, biologische rietsuiker, donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), cacaopoeder, gember Cacaogehalte min. 73% THT: 30-10-2024
  • Een vleugje gemalen steranijs en krokante gekarameliseerde lavendelbloemen zijn in melkchocolade gemengd.
    • Academy of Chocolate Silver Winner 2015
    Ingrediënten: melkchocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, melkpoeder, cacaoboter, raapzaad lecithine, vanille), gekarameliseerde lavendelbloemen, steranijs THT: 30-03-2025
  • Deze stevige chocolade eitjes zijn in 7 keer gegoten met dunne lagen van donkere en witte chocolade. De dunne laagjes scheiden langzaam in je mond en creëren zo een unieke sensatie. Eén verpakking bevat 8 eitjes. De donkere chocolade is gemaakt van Venezolaanse cacaobonen. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, cacaogehalte min. 73%), witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgeermiddel: raapzaadlecithine, Bourbon vanilla) THT: 30-01-2025
  • Enkele druppels lavendelolie worden gemengd met chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen en wordt de dag nadien fijngemalen. U hoeft enkel de chocolade om te roeren in 3 dl melk of water, laat het koken en u kunt genieten van 4 porties warme chocolademelk.
    • Academy of Chocolate Verpakking Gouden Winnaar 2015
    Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), lavendelolie. Cacaogehalte min. 73% THT: 30-03-2025
  • De chocolade is gemaakt van Venezolaanse cacaobonen en wordt de dag nadien fijngemalen. U hoeft enkel de chocolade om te roeren in 3 dl melk of water, laat het koken en u kunt genieten van 4 porties warme chocolademelk. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter) Cacaogehalte min. 73% THT: 30-03-2025
  • Zoete paprika, nootmuskaat, kruidnagel en gember worden gemengd in chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen en wordt de dag nadien fijngemalen. U hoeft enkel de chocolade te mengen met 3 dl melk of water. Breng het aan de kook en u heeft 4 porties heerlijke warme chocolademelk. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), nootmuskaat, kruidnagel, gember, paprika Cacaogehalte min. 77% THT: 30-04-2025
  • Bean-to-bar chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen en gemengd met verse fijngemalen kardemom zaadjes. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, kardemom THT: 30-07-2025
  • Mababu is een klein dorpje op de hellingen van de Livingstone, een berg in Tanzania. De vegetatie is weelderig door de nabijheid van het Malawi meer. Deze trinitario cacao wordt rechtstreeks aangekocht bij een groep cacaoboeren bestaande uit slechts 60 gezinnen. Zij zijn pioniers op het gebied van biologische cacaolandbouw. De frisse lucht van het meer, de bananen, de rijst en de rum aroma's kan je terugvinden in deze chocolade. Door deze chocolade aan te kopen draagt u bij aan duurzame cacaolandbouw. Ingrediënten: biologische cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 30-01-2026 met lotnummer
  • Een unieke chocolade! De cacaobonen afkomstig uit Madagascar werden met de schil en de fruit pulp verwerkt. Normaal gezien worden enkel de nibs verwerkt tot chocolade. Nibs zijn gebroken cacaobonen zonder schil of pulp. De verkregen chocolade met schil en fruitpulp is rijker aan aroma's en voedingsvezels. De cacaoschil bevat hoge hoeveelheden mineralen die zijn opgenomen uit de bodem. Samen met de krachtige cacao en fruitige aroma's zijn ook aroma's van koekjes en pruimen aanwezig. Rózsavölgyi Csokoládé gebruikt voor deze chocolade zorgvuldig uitgekozen biologische gewassen bonen uit Madagascar. Ingrediënten: biologische cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 30-09-2025 met lotnummer
  • De Sambirano vallei in Madagascar is de thuis van een unieke mengeling van trinitario cacaobonen waarvan deze chocolade is gemaakt. Zoet en zuur zoals de verse cacaopulp.
    • Great Taste Award - 2014 1 star
    Ingrediënten: biologische cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 30-07-2025 met lotnummer
  • De cacaobonen voor deze chocolade zijn afkomstig uit het oosten van het Rwenzori-gebergte. De kleine cacaoplantages van 2-3 hectare worden voornamelijk door vrouwen gerund. De aroma's doen denken aan kersen en rode bessen. Bij Rózsavölgyi Csokoládé beschouwen ze zichzelf niet alleen als bean-to-bar chocolademakers, maar ook als kunstenaars, ze houden ervan om te entertainen en te verrassen met hun chocolades. Deze chocolade is gemaakt ter ere van de vogels van Oeganda. Ingrediënten: biologische cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 28-02-2025 met lotnummer
  • 14 kleine donkere- en melk paaschocolaatjes. De chocolade is gemaakt van Venezolaanse cacaobonen. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, cacaogehalte min. 73%), melkchocolade (melkpoeder, cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter, suiker, emulgeermiddel: raapzaadlecithine, vanilla, cacaogehalte min. 40%) THT: 28-02-2025
  • Donkere chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen en gemalen pepermunt blaadjes. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, pepermunt THT: 30-08-2025
  • Deze gianduja-tablet van Rózsavölgyi Csokoládé wordt gemaakt door biologische pistachepasta te mengen met hun Peruaanse Nacional-chocolade om een ​​zachte en romige textuur te creëren. De bloemige en fruitige aroma's van de cacao worden aangevuld met de rijke pistachesmaken. Ze beschouwen zichzelf niet alleen als bean-to-bar chocolademakers, maar ook als kunstenaars, die ervan houden om te vermaken en te verrassen met hun creaties. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen Peru cacao Nacional, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, cacao gehalte min. 73%), 100% biologische pistachepasta. Pistachepasta in de chocolade min. 20% THT: 30-03-2025
  • De Gran Nativo Blanco cacao wordt geteeld door kleine boeren die lid zijn van de Norandino coöperatie in de regio Piura, ten noorden van Peru. De meerderheid van de bonen in deze oude criollo cacao variëteit zijn helemaal wit, met een intens aroma van kruisbessen en limoen, in evenwichtig gebracht met de zoetheid van de panela, en met veel florale toetsen. Gelukkig is Rózsavölgyi Csokoládé erin geslaagd de meeste van deze aroma's in de chocolade te behouden door zorgvuldige verwerking van de bonen. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 30-12-2025 met lotnummer
  • Soconusco ligt in de provincie Chiapas in het Zuiden van Mexico en is de thuisbasis van de mooiste criollo bonen. De omstandigheden om er cacao te telen zijn er ideaal. In deze chocolade vindt u naast de karakteristieke romige aroma's ook toetsen terug van mout en rode bessen. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 30-06-2025 met lotnummer
  • De regio Sur del Lago is gesitueerd in de zuidwestelijke tropische vlaktes van het Maracaibo meer in Venezuela. Trinitario cacaobonen met een hoog criollo gehalte, smaakt typisch naar frambozen. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter THT: 30-05-2025 met lotnummer
  • In deze witte chocolade tablet zijn de aroma's van sushi samengebracht. Groene thee, rijst, sesamzaadjes en Noorse zalmolie zijn de ingrediënten voor deze bijzondere tablet. Ingrediënten: suiker, melkpoeder, cacaoboter, raapzaad lecithine, vanille, groene thee, biologische gepofte rijst, zwart sesamzaad, zalmolie, gember THT: 30-03-2025
  • Kyela regio - ook bekend als de "Broodmand van Tanzania" - is de thuisbasis van het kleine dorpje Kysyosio, waar de Tujikomboe cacao producerende groep van ongeveer 30 families werkt. De naam betekent "Be Strong" in het Swahili. Het gebied wordt begrensd door Lake Malawi uit het zuiden en de Livingstone Mountains uit het oosten. Het is een gebied met veel rivieren en beken die een optimaal klimaat en voldoende irrigatiewater verstrekken voor de fijnste cacao van Tanzania. In deze chocolade proeft u aroma's van banaan en bier. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 30-04-2025 met lotnummer
  • Deze tablet is een zilveren medaille winnende chocolade met een hoog cacao percentage. De cacaobonen uit Trincheras, Venezuela zijn geroosterd op zeer lage temperatuur om het kleinste beetje van hun natuurlijke smaak te bewaren. De unieke verpakking verdiende een bronzen medaille in de 2013 AoC Awards. Ingrediënten: cacaobonen uit Trincheras, biologische cacaoboter, biologische rietsuiker THT: 30-06-2024 met lotnummer
  • De melkchocolade hazelnoot gianduja tablet van Rózsavölgyi Csokoládé is een echte Italiaanse klassieker. Gemaakt met geroosterde en gekaramelliseerde hazelnoten. Het is onweerstaanbaar. Ze beschouwen zichzelf niet alleen als bean-to-bar chocolademakers, maar ook als kunstenaars, die ervan houden om te vermaken en te verrassen met hun creaties. Ingrediënten: melkchocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, cacaoboter, suiker, vanilla, raapzaadlecithine, cacao gehalte min. 40%),  hazelnootpraliné (hazelnoot, suiker, vanille). Hazelnootpraliné in de chocolade min. 20% THT: 30-03-2025
  • Melkchocolade gemengd met mandarijnolie uit Sicilië en geroosterde vanille. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, suiker, raapzaad lecithine, mandarijnolie, geroosterde vanille THT: 30-03-2025
  • Bean-to-bar chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen met 20% amandelpraliné pasta gemengd. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), amandelpraliné (amandelen 60%, suiker, vanille). Amandelpraliné in de chocolade min. 20% THT: 30-03-2025
  • Bean-to-bar chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen met geroosterde en gehakte hazelnoten uit Piemonte. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, hazelnoten THT: 30-10-2024
  • Bean-to-bar chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen  waar hete Hongaarse paprika aan toegevoegd werd. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, Hongaarse hete paprika, kruiden THT: 30-03-2025
  • Donkere chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen met enkele druppels lavendelolie. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, lavendelolie THT: 30-08-2025
  • Wie gaat dit gevecht winnen? De hop voegt al zijn bitterheid en hectische aroma's toe, de mout zijn karamelsmaak. Maar zal dit genoeg zijn om het bier te laten winnen? Wie weet? Van het bier maakten ze snoep, wat de met hop gearomatiseerde, fruitig gefermenteerde donkere chocolade nog spannender maakte. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), snoep van bier (bier, biologische rietsuiker, kastanje honing, biologische cacaoboter, malt, natriumbicarbonaat), hop THT: 30-03-2025
  • Bean-to-bar chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen met hun eigen masala kruiden mengeling. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, asiatische kruiden THT: 30-08-2025
  • Bean-to-bar chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen met geroosterd zwart sesamzaad gemengd. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, zwart sesamzaad THT: 30-03-2025
  • De biologische cacao voor deze chocolade komt uit de directe omgeving van Virunga, het oudste nationale park van Afrika, bekend om zijn berggorilla's. Het teeltgebied strekt zich uit van de uitlopers van het Rwenzori-gebergte tot het tropische woud van het Congobekken. Naast de chocolade- en thee-aroma's, zo kenmerkend voor Amelonado-bonen, zijn ook kaneel, passievrucht en vijgen aanwezig in deze chocolade. Ingrediënten: biologische cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter THT: 30-01-2026 met lotnummer
  • Enkele druppels pepermuntolie worden gemengd met chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen en wordt de dag nadien fijngemalen. U hoeft enkel de chocolade om te roeren in 3 dl melk of water, laat het koken en u kunt genieten van 4 porties warme chocolademelk. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), pepermuntolie. Cacaogehalte min. 73% THT: 30-03-2025
  • Japanse groene thee (poedervorm) in witte chocolade gemengd. Ingediënten: witte chocolade (suiker, melkpoeder, cacaoboter, raapzaad lecithine, vanille), matcha thee, cacao gehalte min. 29% THT: 30-03-2025
Go to Top