• Een stevige en fruitige chocolade gemaakt van fijne cacao. Speciaal geselecteerde cacao afkomstig van kleine boerderijen uit de Bà Rįa provincie. Waarschijnlijk de meest bijzondere chocolade van Marou. Alle chocolades van Marou zijn kleinschalig gemaakt met uitsluitend hoog kwalitatieve Vietnamese ingrediënten in de chocoladefabriek van Marou in Saïgon. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 22-01-2026 met lotnummer
  • Een stevige en fruitige chocolade gemaakt van fijne cacao. Speciaal geselecteerde cacao afkomstig van kleine boerderijen uit de Bà Rįa provincie. Waarschijnlijk de bijzonderste chocolade van Marou. Alle chocolades van Marou zijn kleinschalig gemaakt van uitsluitend hoog kwalitatieve Vietnamese ingrediënten in de productielokalen van Marou in Saïgon. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 17-01-2026 met lotnummer
  • Een intense en evenwichtige chocolade uit de Bên Tre provincie in de Mekong Delta, waar de cacao onder de kokospalmen groeit. Alle chocolades van Marou worden gemaakt van uitsluitend hoog kwalitatieve Vietnamese ingrediënten in de productielocatie van Marou in Saïgon. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 14-07-2025 met lotnummer
  • Een intense en evenwichtige chocolade uit de Bên Tre provincie in de Mekong Delta, waar de cacao onder de kokospalmen groeit. Alle chocolades van Marou worden gemaakt van uitsluitend hoog kwalitatieve Vietnamese ingrediënten in de productielocatie van Marou in Saïgon. Ingrediënten: cacao bonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 17-01-2026 met lotnummer
  • U aangeboden door Marou Faiseurs de Chocolat. Provisions Marou is ruig en karaktervol. Altijd beschikbaar voor uw dagelijkse verwennerij. Dit niet-gealkaliseerde (niet Dutch-processed) cacaopoeder behoudt zijn fruitige toetsen en complexiteit. Ingrediënten: cacaopoeder THT: 25-07-2025 met lotnummer
  • Deze cacao gedijt aan de voet van groene beboste heuvels in de centrale hooglanden van Vietnam. De koele bergen in de Lâm Dông provincie brengen een milde chocolade voort. U vindt er ook toetsen van pruimen, rozijnen en espresso in terug. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 15-01-2026 met lotnummer
  • Deze cacao gedijt aan de voet van groene beboste heuvels in de centrale hooglanden van Vietnam. De koele bergen in de Lâm Dông provincie brengen een milde chocolade voort. U vindt er ook toetsen van pruimen, rozijnen en espresso in terug. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 17-01-2026 met lotnummer
  • Deze chocolade heeft een hoog kruiden, tabak en noten gehalte en toont Marou’s toewijding aan uitzonderlijk design zoals erkend door het Londense Wallpaper* magazine. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 17-07-2025
Go to Top