• Het concept van de Evenaar-collectie van Chocolate Naive staat voor het gebruik van ingrediënten afkomstig uit één enkel ecosysteem. De mineralen, water en bodem van een ecosysteem geven leven aan de planten. De elementen die goed samen gedijen smaken ook goed samen. Elke chocolade tablet uit deze collectie is enkel samengesteld uit ingrediënten met duidelijke en intense smaken die groeien in de gebieden rond de evenaar en die symbiotisch werden gemengd in door Chocolate Naive gemaakte tropische chocolade. 'Adem de geuren van exotische bloemen en planten in zodat je die kan voelen. Proef. Laat de smaken van de jungle u helpen het te begrijpen.' Deze reeks bestaat uit 6 tabletten: Kruiden, Goudbes, Super Donker, Sesamzaad, Pindakaas en Sinaas-Zoethout. Het verhaal van de Pindakaas gaat als volgt: Deze chocolade met pindakaas komt rechtstreeks van de duivel zelve. De chocolade is vermengd met de duivelshoorns en is zo verleidelijk dat het recept op de lijst van 's werelds grootste zonden is opgenomen. Bijna 4 dagen lang is de pindakaas door maagden geklopt en gekarnd. Op de vijfde dag kwam Lucifer erbij om er chocolade van te maken. De goddelijke tranen van de deernen zijn vermengd met het inferno van de ontering waaruit deze pindakaaschocolade is geboren. Een tablet is geboren. Zo verdraaid lekker... . Domantas Uzpalis, chocolatier bij Chocolate Naive. Ingrediënten:  biologische cacaoboter, biologische suiker, biologische cacao, melkpoeder van grasgevoerde koeien, biologische pinda's, zeezout. THT: 14-12-2025  
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines in combinatie van een melkchocoladehart met noten en vruchten, mini orangettes en krokante parels met framboos. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines in combinatie van een donker chocoladehart met noten en vruchten, mini orangettes en krokante parels met framboos. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • In het hart uit melk- of donkere chocolade werden noten, fruit en zaden verwerkt. De samenstelling van de noten, fruit en zaden kan variëren. THT: 4 weken
  • De degustatiebox bevat 3 secties met een selectie van pralines, 1 sectie gemengde karakjes (donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade met matcha thee, 1 sectie met donkere karakjes met kokosnoot en/of hazelnoot en/of pistache en/of amandel en/of cacaonibs en/of yuzu snippers en/of iyokan snippers en/of gecarameliseerd sesamzaad en/of cranberry poeder en 1 sectie met gekonfijte sinaasappelschil met donkere chocolade en krokante parels met framboos. De samenstelling van de pralines en de karakjes met nootjes kan variëren. THT: Wij raden u aan om deze box binnen de twee weken te consumeren. Zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum.
  • De degustatiebox bevat 1 sectie met een selectie van pralines, 1 sectie gemengde karakjes (donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade met matcha thee, 1 sectie met donkere karakjes met kokosnoot en/of hazelnoot en/of pistache en/of amandel en/of cacaonibs en/of yuzu snippers en/of iyokan snippers en/of gecarameliseerd sesamzaad en/of cranberry poeder en 1 sectie met een mengeling van gekonfijte sinaasappelschil met donkere chocolade en krokante parels met framboos. De samenstelling van de pralines en de karakjes met nootjes kan variëren. THT: Wij raden u aan om deze box binnen de twee weken te consumeren. Zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum.
  • Toetsen van caramel en hazelnoot met fleur de sel resoneren doorheen deze zijdeachtige melkchocolade. De smaak voert u mee naar het laatste Pacific-nevelwoud van Ecuador, waar zeldzame boomkikkers zich koesteren in de vochtige bries.
    • Great Taste Award - 2013 1 star
    Ingredienten: rauwe rietsuiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, fleur de sel THT: 31-07-2025
  • De kinderen van Zsolt en Katalin, de eigenaars van Rózsavölgyi Csokoládé, dienden als inspiratiebron voor deze donkere melkchocolade die gemaakt werd voor alle beginnende chocolade liefhebbers. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, suiker, raapzaadlecithine, vanille THT: 30-10-2024
  • Stukjes biologische amandelen werden toegevoegd aan de melkchocolade. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, suiker, raapzaad lecithine, vanille, amandelen THT: 30-03-2025
  • Een vleugje gemalen steranijs en krokante gekarameliseerde lavendelbloemen zijn in melkchocolade gemengd.
    • Academy of Chocolate Silver Winner 2015
    Ingrediënten: melkchocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, melkpoeder, cacaoboter, raapzaad lecithine, vanille), gekarameliseerde lavendelbloemen, steranijs THT: 30-03-2025
  • In deze witte chocolade tablet zijn de aroma's van sushi samengebracht. Groene thee, rijst, sesamzaadjes en Noorse zalmolie zijn de ingrediënten voor deze bijzondere tablet. Ingrediënten: suiker, melkpoeder, cacaoboter, raapzaad lecithine, vanille, groene thee, biologische gepofte rijst, zwart sesamzaad, zalmolie, gember THT: 30-03-2025
  • De melkchocolade hazelnoot gianduja tablet van Rózsavölgyi Csokoládé is een echte Italiaanse klassieker. Gemaakt met geroosterde en gekaramelliseerde hazelnoten. Het is onweerstaanbaar. Ze beschouwen zichzelf niet alleen als bean-to-bar chocolademakers, maar ook als kunstenaars, die ervan houden om te vermaken en te verrassen met hun creaties. Ingrediënten: melkchocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, cacaoboter, suiker, vanilla, raapzaadlecithine, cacao gehalte min. 40%),  hazelnootpraliné (hazelnoot, suiker, vanille). Hazelnootpraliné in de chocolade min. 20% THT: 30-03-2025
  • Melkchocolade gemengd met mandarijnolie uit Sicilië en geroosterde vanille. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, suiker, raapzaad lecithine, mandarijnolie, geroosterde vanille THT: 30-03-2025
  • Japanse groene thee (poedervorm) in witte chocolade gemengd. Ingediënten: witte chocolade (suiker, melkpoeder, cacaoboter, raapzaad lecithine, vanille), matcha thee, cacao gehalte min. 29% THT: 30-03-2025
Go to Top