• 2 heerlijke chocoladetruffels met taaie kleverige karamel met zeezout en geroosterde Italiaanse amandelstukjes. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De amandel gezouten karamel truffels van Booja-Booja hebben reeds 22 awards gewonnen!
    • Great Taste Award - 2020 1 stars (1 van de 22! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cacao massa* 55%, rietsuiker, cacaoboter*, vanilla poeder*), amandelpasta* 21%, kokosnootolie*, gezouten karamel* (rietsuiker*, water, zeezout) 6%,  cacaopoeder * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 10-09-2022 met lotnummer
  • Een selectie van twaalf truffels met een ganache van donkere chocolade. De box bevat 4 verschillende smaken. Fine de Champagne - Cherry Cognac - Rum Sozzled Sultana - Around Midnight Espresso. Gemaakt met fijne biologische chocolade, met cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek. Simpel gezegd, dit is cooler dan cool! Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. Ingrediënten: chocolade* (cocoa bestanddelen* 55%, rietsuiker, vanilla*), kokosnootolie*, agavesiroop*, sultanaat*, gedroogde kersen*, cacaopoeder*, rum*, cognac*, water, gemalen koffie*, Fine de Champagne* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. Kan fragmenten van kersenpitten bevatten. THT: 29-10-2022 met lotnummer
  • Een grillige mengeling van twaalf smeuïge, nootachtige en eigenzinnige zachte lekkernijen. Gemaakt met fijne biologische chocolade, met cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek. De box bevat 4 verschillende smaken. Rabarber & Vanilla Fool - Hazelnoot - Stemgember - Amandel & Gezouten Karamel. Simpel gezegd, dit is cooler dan cool! Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. Ingrediënten: chocolade* (cocoa bestanddelen* 55%, rietsuiker, vanilla*), kokosnootolie*, stemgember* (gember* rietsuiker*), amandelpasta*, rietsuiker*, hazelnoten*, rabarber*, cacaopoeder*, water, zeezout, vanilla extract* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 29-10-2022 met lotnummer
  • 16 chocoladetruffels doordrenkt met biologische Franse Fine de Champagne die zalig smelten in de mond. Fine de Champagne is een destillaat van de wijn die gebruikt wordt om Champagne te produceren en die anderhalf jaar gerijpt heeft. De chocolade werd gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De Fine de Champagne truffel van Booja-Booja heeft reeds 21 awards gewonnen! Zeventien jaar geleden begon Booja-Booja een relatie met Persian Dowry in Kashmir, India. Nu maken en schilderen 150 getalenteerde ambachtslieden deze prachtige dozen voor hen, met behulp van complexe ontwerpen die al generaties lang worden doorgegeven. Persian Dowry streeft ernaar een duurzame gemeenschapsorganisatie te zijn die zorg draagt ​​voor de artiesten en hun families. Er worden geen machines en minimale energie gebruikt.
    • Great Taste Awards - 2019 2 stars (1 van de 21! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cocoa bestanddelen* 55%, rietsuiker, vanilla*), kokosnootolie*, Fine de Champagne (5%), agavesiroop*, cacaopoeder* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook noten bevatten. THT: 14-08-2022 met lotnummer
  • 2 chocoladetruffels met zoete geroosterde Italiaanse hazelnoten die zalig smelten in de mond. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De hazelnoot truffels van Booja-Booja hebben reeds 32 awards gewonnen!
    • Great Taste Award - 2020 1 stars (1 van de 32! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cacao massa* 55%, rietsuiker, cacaoboter*, vanilla poeder*), hazelnoten* 17%, kokosnootolie*, cacaopoeder* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 10-09-2022 met lotnummer
  • 16 chocoladetruffels met zoete, geroosterde Italiaanse hazelnoten die zalig smelten in de mond. De chocolade werd gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De hazelnoot truffel van Booja-Booja heeft reeds 32 awards gewonnen! Zeventien jaar geleden begon Booja-Booja een relatie met Persian Dowry in Kashmir, India. Nu maken en schilderen 150 getalenteerde ambachtslieden deze prachtige dozen voor hen, met behulp van complexe ontwerpen die al generaties lang worden doorgegeven. Persian Dowry streeft ernaar een duurzame gemeenschapsorganisatie te zijn die zorg draagt ​​voor de artiesten en hun families. Er worden geen machines en minimale energie gebruikt.
    • Great Taste Award - 2016 2 stars (1 van de 32! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cocoa bestanddelen* 55%, rietsuiker, vanilla*), kokosnootolie*, hazelnoten* (18%), cacaopoeder* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 29-11-2022 met lotnummer
  • 8 intense heerlijke chocoladetruffels. Voor liefhebbers van een puur, zacht, sluit je ogen, smelt in de mond zalig chocolademoment. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. Ingrediënten: chocolade* (cocoa massa* 55%, rietsuiker*, cacaoboter*, vanilla poeder*), kokosnootolie*, cacaopoeder*, vanilla extract* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook noten bevatten. THT: 28-10-2022 met lotnummer
  • Wil je dolen en verdwalen op een eiland vol kruiden met meanderende rivieren, drassige oevers en vulkaanhellingen? Verbeeld je dat je door mysterieuze moerassen met dikke mangroves roeit, en je luistert naar tjilpende insecten. Heldere bloesems en oude kaneelbonen wuiven je met hun houten handen naar je. De lucht ruikt fris met een vleugje vanille. Pluizige, grijze wolken drijven hoog boven je aan je voorbij. Domantas Uzpalis, chocolatier bij Chocolate Naive. Ingrediënten:  biologische cacao, biologische suiker, biologische cacaoboter, biologische kaneel, biologische ancho chili, biologische kruidnagel, biologische vanille. THT: 15-07-2023  
  • Bean-to-bar melkchocolade gemaakt met Venezolaanse cacaobonen en gemengd met 20% pure hazelnootpasta. Ingrediënten: melkchocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, cacaoboter, suiker, vanilla, raapzaadlecithine, cacao gehalte min. 40%), 100% hazelnootpasta. Hazelnootpasta in de chocolade min. 20% THT: 30-12-2022
Go to Top