• De kinderen van Zsolt en Katalin, de eigenaars van Rózsavölgyi Csokoládé, dienden als inspiratiebron voor deze donkere melkchocolade die gemaakt werd voor alle beginnende chocolade liefhebbers. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, suiker, raapzaadlecithine, vanille THT: 30-10-2024
  • Stukjes biologische amandelen werden toegevoegd aan de melkchocolade. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, suiker, raapzaad lecithine, vanille, amandelen THT: 30-03-2025
  • Een vleugje gemalen steranijs en krokante gekarameliseerde lavendelbloemen zijn in melkchocolade gemengd.
    • Academy of Chocolate Silver Winner 2015
    Ingrediënten: melkchocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, melkpoeder, cacaoboter, raapzaad lecithine, vanille), gekarameliseerde lavendelbloemen, steranijs THT: 30-03-2025
  • Deze stevige chocolade eitjes zijn in 7 keer gegoten met dunne lagen van donkere en witte chocolade. De dunne laagjes scheiden langzaam in je mond en creëren zo een unieke sensatie. Eén verpakking bevat 8 eitjes. De donkere chocolade is gemaakt van Venezolaanse cacaobonen. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, cacaogehalte min. 73%), witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgeermiddel: raapzaadlecithine, Bourbon vanilla) THT: 30-01-2025
  • 14 kleine donkere- en melk paaschocolaatjes. De chocolade is gemaakt van Venezolaanse cacaobonen. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, cacaogehalte min. 73%), melkchocolade (melkpoeder, cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter, suiker, emulgeermiddel: raapzaadlecithine, vanilla, cacaogehalte min. 40%) THT: 28-02-2025
  • In deze witte chocolade tablet zijn de aroma's van sushi samengebracht. Groene thee, rijst, sesamzaadjes en Noorse zalmolie zijn de ingrediënten voor deze bijzondere tablet. Ingrediënten: suiker, melkpoeder, cacaoboter, raapzaad lecithine, vanille, groene thee, biologische gepofte rijst, zwart sesamzaad, zalmolie, gember THT: 30-03-2025
  • De melkchocolade hazelnoot gianduja tablet van Rózsavölgyi Csokoládé is een echte Italiaanse klassieker. Gemaakt met geroosterde en gekaramelliseerde hazelnoten. Het is onweerstaanbaar. Ze beschouwen zichzelf niet alleen als bean-to-bar chocolademakers, maar ook als kunstenaars, die ervan houden om te vermaken en te verrassen met hun creaties. Ingrediënten: melkchocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, cacaoboter, suiker, vanilla, raapzaadlecithine, cacao gehalte min. 40%),  hazelnootpraliné (hazelnoot, suiker, vanille). Hazelnootpraliné in de chocolade min. 20% THT: 30-03-2025
  • Melkchocolade gemengd met mandarijnolie uit Sicilië en geroosterde vanille. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, melkpoeder, suiker, raapzaad lecithine, mandarijnolie, geroosterde vanille THT: 30-03-2025
  • Japanse groene thee (poedervorm) in witte chocolade gemengd. Ingediënten: witte chocolade (suiker, melkpoeder, cacaoboter, raapzaad lecithine, vanille), matcha thee, cacao gehalte min. 29% THT: 30-03-2025
Go to Top