• Verwarmende winterkruiden werden zorgvuldig geselecteerd en vermengd met premium biologische donkere chocolade couverture en werden vervolgens voorzichtig verwerkt tot heerlijke vlokken. Bereiding: Verwarm 250 ml melk op een fornuis. Voeg 2 volle eetlepels chocoladevlokken toe aan de warme melk en klop samen op vooraleer te serveren.
    • International Chocolate Awards - 2015 Silver
    Ingrediënten: cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, kruiden* (1%): kaneel* nootmuskaat*, kardemom*, gember*, anijszaad*, kruidnagels*, sinaasappelolie*, citroenolie* * Gecertificeerde biologische ingrediënten Noten en melk worden verwerkt in het bedrijf. THT: 23-05-2022
  • De degustatiebox bevat 3 secties met een selectie van pralines, 1 sectie gemengde karakjes (donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade met matcha thee, 1 sectie met donkere karakjes met kokosnoot en/of hazelnoot en/of pistache en/of amandel en/of cacaonibs en/of yuzu snippers en/of iyokan snippers en/of gecarameliseerd sesamzaad en/of cranberry poeder en 1 sectie met gekonfijte sinaasappelschil met donkere chocolade en krokante parels met framboos. De samenstelling van de pralines en de karakjes met nootjes kan variëren. THT: Wij raden u aan om deze box binnen de twee weken te consumeren. Zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum.
  • De degustatiebox bevat 1 sectie met een selectie van pralines, 1 sectie gemengde karakjes (donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade met matcha thee, 1 sectie met donkere karakjes met kokosnoot en/of hazelnoot en/of pistache en/of amandel en/of cacaonibs en/of yuzu snippers en/of iyokan snippers en/of gecarameliseerd sesamzaad en/of cranberry poeder en 1 sectie met een mengeling van gekonfijte sinaasappelschil met donkere chocolade en krokante parels met framboos. De samenstelling van de pralines en de karakjes met nootjes kan variëren. THT: Wij raden u aan om deze box binnen de twee weken te consumeren. Zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum.
  • Zoete paprika, nootmuskaat, kruidnagel en gember worden gemengd in chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen en wordt de dag nadien fijngemalen. U hoeft enkel de chocolade te mengen met 3 dl melk of water. Breng het aan de kook en u heeft 4 porties heerlijke warme chocolademelk. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), nootmuskaat, kruidnagel, gember, paprika Cacaogehalte min. 77% THT: 30-07-2021
Go to Top