• De degustatiebox bevat 3 secties met een selectie van pralines, 1 sectie gemengde karakjes (donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade met matcha thee, 1 sectie met donkere karakjes met kokosnoot en/of hazelnoot en/of pistache en/of amandel en/of cacaonibs en/of yuzu snippers en/of iyokan snippers en/of gecarameliseerd sesamzaad en/of cranberry poeder en 1 sectie met gekonfijte sinaasappelschil met donkere chocolade en krokante parels met framboos. De samenstelling van de pralines en de karakjes met nootjes kan variëren. THT: Wij raden u aan om deze box binnen de twee weken te consumeren. Zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum.
  • De degustatiebox bevat 1 sectie met een selectie van pralines, 1 sectie gemengde karakjes (donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade met matcha thee, 1 sectie met donkere karakjes met kokosnoot en/of hazelnoot en/of pistache en/of amandel en/of cacaonibs en/of yuzu snippers en/of iyokan snippers en/of gecarameliseerd sesamzaad en/of cranberry poeder en 1 sectie met een mengeling van gekonfijte sinaasappelschil met donkere chocolade en krokante parels met framboos. De samenstelling van de pralines en de karakjes met nootjes kan variëren. THT: Wij raden u aan om deze box binnen de twee weken te consumeren. Zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum.
  • Bean-to-bar chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen  waar hete Hongaarse paprika aan toegevoegd werd. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, hete paprika, kruiden THT: 30-10-2023
  • Hete paprika en een beetje fijngemalen kaneel en kruidnagel worden gemengd in chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen en wordt de dag nadien fijngemalen. Doe de chocolade in 3 dl melk of water, laat goed koken en u heeft 4 porties heerlijke warme chocolademelk.
    • Academy of Chocolate Verpakking Gouden Winnaar 2015
    Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), hete paprika, kruiden Cacaogehalte min. 73% THT: 30-12-2022
Go to Top