• Adam Dick en Dustin Taylor zijn mede-eigenaars van Dick Taylor Chocolate, een award-winnende bean-to-bar chocolademaker. De chocoladetablet met fleur de sel is gemaakt met de bekroonde 73% Northerner Blend-chocolade met twee ingrediënten; een mengeling van Braziliaanse en Madagaskische cacao gezoet met Braziliaanse rietsuiker. Er is een beetje met de  hand geoogst Guatemalteeks zeezout van Bitterman Salt Co. aan toegevoegd die zorgt voor een subtiele en delicate smaak. Dick Taylor Chocolate is erin geslaagd om het beste uit de cacaobonen te halen door de meest verfijnde cacao te gebruiken en vervolgens via een moderne interpretatie van de traditionele Europese technieken chocolade te maken. Al hun chocolade is, vertrekkende van de cacaoboon, met veel zorg geproduceerd in hun kleine fabriekje in  Eureka, Noord-Californië.
    • Great Taste Awards: 2 stars 2018
    • Academy of Chocolate: Bronze Winner 2018
    Ingrediënten: biologische cacao, biologische rietsuiker, fleur de sel THT: 18-01-2025
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines in combinatie van een melkchocoladehart met noten en vruchten, mini orangettes en krokante parels met framboos. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines in combinatie van een donker chocoladehart met noten en vruchten, mini orangettes en krokante parels met framboos. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • In het hart uit melk- of donkere chocolade werden noten, fruit en zaden verwerkt. De samenstelling van de noten, fruit en zaden kan variëren. THT: 4 weken
  • De degustatiebox bevat 3 secties met een selectie van pralines, 1 sectie gemengde karakjes (donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade met matcha thee, 1 sectie met donkere karakjes met kokosnoot en/of hazelnoot en/of pistache en/of amandel en/of cacaonibs en/of yuzu snippers en/of iyokan snippers en/of gecarameliseerd sesamzaad en/of cranberry poeder en 1 sectie met gekonfijte sinaasappelschil met donkere chocolade en krokante parels met framboos. De samenstelling van de pralines en de karakjes met nootjes kan variëren. THT: Wij raden u aan om deze box binnen de twee weken te consumeren. Zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum.
  • De degustatiebox bevat 1 sectie met een selectie van pralines, 1 sectie gemengde karakjes (donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade met matcha thee, 1 sectie met donkere karakjes met kokosnoot en/of hazelnoot en/of pistache en/of amandel en/of cacaonibs en/of yuzu snippers en/of iyokan snippers en/of gecarameliseerd sesamzaad en/of cranberry poeder en 1 sectie met een mengeling van gekonfijte sinaasappelschil met donkere chocolade en krokante parels met framboos. De samenstelling van de pralines en de karakjes met nootjes kan variëren. THT: Wij raden u aan om deze box binnen de twee weken te consumeren. Zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum.
  • ENKEL AFHALING. Geribbelde holle paaseieren in vegan melkchocolade (amandelmelk). Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Groot paasei 'gehamerd' in vegan melkchocolade (amandelmelk) met fruitdecoratie. Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Groot paasei 'golvend' in vegan melkchocolade (amandelmelk) met fruitdecoratie. Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Groot paasei 'vierkant in vierkant' in vegan melkchocolade (amandelmelk) met fruitdecoratie. Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Paashaas in vegan melkchocolade (amandelmelk). Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Paaskonijn in vegan melkchocolade (amandelmelk). Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Poelde holle paaseieren in vegan melkchocolade (amandelmelk). Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • Stukjes biologische amandelen werden toegevoegd aan de melkchocolade. Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, suiker, raapzaad lecithine, vanille, amandelen THT: 30-03-2025
  • Bean-to-bar chocolade gemaakt van Venezolaanse cacaobonen met 20% amandelpraliné pasta gemengd. Ingrediënten: donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), amandelpraliné (amandelen 60%, suiker, vanille). Amandelpraliné in de chocolade min. 20% THT: 30-03-2025
Go to Top