• Gelegen in de Sambirano Vallei, in de buurt van Ambanja, in het noordwesten van Madagaskar verspreidt Bertil Åkesson's landgoed zich over zo'n 2000 ha. Sinds 1920 worden er wereldberoemde aromatische cacao's en specerijen geproduceerd en vandaag gebruiken meerdere topchefs en chocolademakers over de hele wereld de cacao van dit landgoed. Naast 300 ton Trinitario cacao die elk jaar wordt geproduceerd, wordt een zeer beperkte hoeveelheid van de Criollo bonen - 2 ton per jaar -  afzonderlijk geoogst om deze chocolade te produceren. Het heeft een zeer expressief cacao aroma met subtiele zoete fruitige toetsen en roept aangename smaaknotities op van citrus en rode bessen.
    • Great Taste Award - 2014 1 star
    • Great Taste Award - 2015 3 stars
    • Great Taste Award - 2016 3 stars - selected among the 50 Best Foods
    • Great Taste Award - 2017 3 stars - selected among the 50 Best Foods
    Ingrediënten: biologische cacao, biologische rietsuiker, pure biologische cacaoboter THT: 11-2025 met lotnummer
  • 2 heerlijke chocoladetruffels met taaie kleverige karamel met zeezout en geroosterde Italiaanse amandelstukjes. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De amandel gezouten karamel truffels van Booja-Booja hebben reeds 22 awards gewonnen!
    • Great Taste Award - 2020 1 stars (1 van de 22! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cacao massa* 55%, rietsuiker, cacaoboter*, vanilla poeder*), amandelpasta* 21%, kokosnootolie*, gezouten karamel* (rietsuiker*, water, zeezout) 6%,  cacaopoeder * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 23-04-2024 met lotnummer
  • 8 chocoladetruffels die zalig smelten in de mond, met de volle smaak en het diepe aroma van zacht geroosterde Mexicaanse koffie. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De truffels van Booja-Booja hebben reeds 22 awards gewonnen!
    • Great Taste Award - 2020 1 stars (1 van de 22! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cacao massa* 55%, rietsuiker, cacaoboter*, vanilla poeder*), kokosnootolie*, koffie* 5%, water, agavesiroop*, cacaopoeder* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook andere noten bevatten. THT: 17-09-2024 met lotnummer
  • 8 chocoladetruffels doordrenkt met biologische Franse Fine de Champagne die zalig smelten in de mond. Fine de Champagne is een destillaat van de wijn die gebruikt wordt om Champagne te produceren en die anderhalf jaar heeft gerijpt. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. De Fine de Champagne truffels van Booja-Booja hebben reeds 21 awards gewonnen!
    • Great Taste Awards - 2019 2 stars (1 van de 21! awards)
    Ingrediënten: chocolade* (cocoa massa* 55%, rietsuiker*, cacaoboter*, vanilla poeder*), kokosnootolie*, Fine de Champagne* (5%), agavesiroop*, cacaopoeder* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook noten bevatten. THT: 17-09-2024 met lotnummer
  • 8 intense heerlijke chocoladetruffels. Voor liefhebbers van een puur, zacht, sluit je ogen, smelt in de mond zalig chocolademoment. De chocolade wordt gemaakt van fijne cacaobonen afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Deze truffels zijn biologisch, lactosevrij, glutenvrij, sojavrij, vegan. Ingrediënten: chocolade* (cocoa massa* 55%, rietsuiker*, cacaoboter*, vanilla poeder*), kokosnootolie*, cacaopoeder*, vanilla extract* * = ingrediënten van biologische oorsprong Kan ook noten bevatten. THT: 17-09-2024 met lotnummer
  • Het concept van de Evenaar-collectie van Chocolate Naive staat voor het gebruik van ingrediënten afkomstig uit één enkel ecosysteem. De mineralen, water en bodem van een ecosysteem geven leven aan de planten. De elementen die goed samen gedijen smaken ook goed samen. Elke chocolade tablet uit deze collectie is enkel samengesteld uit ingrediënten met duidelijke en intense smaken die groeien in de gebieden rond de evenaar en die symbiotisch werden gemengd in door Chocolate Naive gemaakte tropische chocolade. 'Adem de geuren van exotische bloemen en planten in zodat je die kan voelen. Proef. Laat de smaken van de jungle u helpen het te begrijpen.' Deze reeks bestaat uit 6 tabletten: Kruiden, Goudbes, Super Donker, Sesamzaad, Pindakaas en Sinaas-Zoethout. Het verhaal van de Pindakaas gaat als volgt: Deze chocolade met pindakaas komt rechtstreeks van de duivel zelve. De chocolade is vermengd met de duivelshoorns en is zo verleidelijk dat het recept op de lijst van 's werelds grootste zonden is opgenomen. Bijna 4 dagen lang is de pindakaas door maagden geklopt en gekarnd. Op de vijfde dag kwam Lucifer erbij om er chocolade van te maken. De goddelijke tranen van de deernen zijn vermengd met het inferno van de ontering waaruit deze pindakaaschocolade is geboren. Een tablet is geboren. Zo verdraaid lekker... . Domantas Uzpalis, chocolatier bij Chocolate Naive. Ingrediënten:  biologische cacaoboter, biologische suiker, biologische cacao, melkpoeder van grasgevoerde koeien, biologische pinda's, zeezout. THT: 14-12-2025  
  • Gekruide pure chocoladevlokken gemaakt van biologische Mexicaanse heirloom cacaobonen. Een recept geïnspireerd op onze reis naar de oorsprong. Bereiding: Verwarm 250 ml melk op een fornuis. Voeg 2 volle eetlepels chocoladevlokken toe aan de warme melk en klop samen op vooraleer te serveren. Ingrediënten: cacaobonen*, rietsuiker*, cacaoboter*, amandelen* (10%), kaneel* chili* * Gecertificeerde biologische ingrediënten Noten en melk worden verwerkt in het bedrijf. THT: 19-05-2025
  • Adam Dick en Dustin Taylor zijn mede-eigenaars van Dick Taylor Chocolate, een award-winnende bean-to-bar chocolademaker. De chocoladetablet met fleur de sel is gemaakt met de bekroonde 73% Northerner Blend-chocolade met twee ingrediënten; een mengeling van Braziliaanse en Madagaskische cacao gezoet met Braziliaanse rietsuiker. Er is een beetje met de  hand geoogst Guatemalteeks zeezout van Bitterman Salt Co. aan toegevoegd die zorgt voor een subtiele en delicate smaak. Dick Taylor Chocolate is erin geslaagd om het beste uit de cacaobonen te halen door de meest verfijnde cacao te gebruiken en vervolgens via een moderne interpretatie van de traditionele Europese technieken chocolade te maken. Al hun chocolade is, vertrekkende van de cacaoboon, met veel zorg geproduceerd in hun kleine fabriekje in  Eureka, Noord-Californië.
    • Great Taste Awards: 2 stars 2018
    • Academy of Chocolate: Bronze Winner 2018
    Ingrediënten: biologische cacao, biologische rietsuiker, fleur de sel THT: 18-01-2025
  • Adam Dick en Dustin Taylor zijn de oprichters van Dick Taylor Craft Chocolate. Beginnend met cacao van de hoogste kwaliteit uit Belize, wilden Adam en Dustin een chocoladetablet maken die anders is dan al het andere. Ze begonnen met het rijpen van cacaonibs in Straight Bourbon Whisky-vaten. Eenmaal volledig gerijpt, gebruiken ze deze heerlijke nibs om een ​​70% donkere chocoladetablet te maken met alleen cacaoboter en rietsuiker. De resulterende tablet is verbazingwekkend robuust en complex met uitgesproken eiken- en bourbon aroma's. Een echte unieke smaakervaring. Dick Taylor Chocolate is erin geslaagd om het beste uit de cacaobonen te halen door de meest verfijnde cacao te gebruiken en vervolgens via een moderne interpretatie van de traditionele Europese technieken chocolade te maken. Al hun chocolade is, vertrekkende van de cacaoboon, met veel zorg geproduceerd in hun kleine fabriekje in Eureka, Noord-Californië. Ingrediënten: biologische cacao, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter, Bourbon Whiskey THT: 15-09-2024 met lotnummer
  • Dick Taylor Chocolate is erin geslaagd om het beste uit de cacaobonen te halen door de meest verfijnde cacao te gebruiken en vervolgens via een moderne interpretatie van de traditionele Europese technieken chocolade te maken. Al hun chocolade is, vertrekkende van de cacaoboon, met veel zorg geproduceerd in hun kleine fabriekje in Noord-Californië. "Deze uitzonderlijke cacao is afkomstig uit het Toledo District in het zuiden van Belize. Maya Mountain Cacao is een kleine co-op die samenwerkt met 302 lokale Maya-boeren om niet alleen de kwaliteit van de cacao die ze telen te verbeteren maar ook hun levenskwaliteit te verhogen. Zij zijn er op beide niveaus in geslaagd en deze prijs-winnende tablet is daar het bewijs van. Prachtig genuanceerd met veel toetsen van bloemen en gedroogde fruit. We hopen dat u het harde werk en de zorg die in deze tablet werd gestoken zult waarderen." - Adam Dick, eigenaar/hoofd chocolademaker Dick Taylor Chocolate betaalt $ 9.511,83 per ton voor de Toledo, Belize cacao.
    • Good Food Awards
    • Academy of Chocolate Bronze Winner 2016
    • Academy of Chocolate Bronze Winner 2015
    • International Chocolate Awards Americas 2016 Bronze
    • International Chocolate Awards Americas 2017 Bronze
    Oorsprong: Maya Mountain Cacao Smaaknotities (geur/smaak/einde): gedroogde pruim / zure kers / jasmijn Ingrediënten: biologische cacao, biologische rietsuiker THT: 30-11-2024
  • Lokaal gekarnde gebruinde boter van Ronnybrook Farm Dairy geeft diepe karamelaroma's aan hun interpretatie van een klassieke melkchocolade. Handgemaakt van Oko-Caribe Dominicaanse Cacao. Ingrediënten: rietsuiker*, cacaoboter*, cacaobonen*, magere melkpoeder, boter, volle melkpoeder, vanillebonen *biologische oorsprong THT: 06-2026 met lotnummer
  • Een goede vriend van Fruition Chocolate Works heeft jarenlang de strijd tegen narcotica gevoerd in Tumaco, Colombia en hen op de hoogte gehouden van zijn werk. Dus toen ze in 2018 de kans kregen om bonen uit dit gebied te kopen, waren ze allemaal behoorlijk opgewonden - vooral omdat dit enkele van hun lekkerste en meest gebalanceerde cacaobonen zijn. De boeren maken het verschil. Zo verbouwt Blanca Vivera, een boerin van de tweede generatie, cacao tussen andere fruitbomen zoals bakbananen en in haar vrije tijd maakt ze zelf chocolade met haar eigen bonen. Blanca en 585 andere boeren (en 309 andere boerinnen) die behoren tot vier cacao coöperaties werken samen met de lokale organisatie Cacao de Colombia, die van iedereen natte bonen koopt en vervolgens fermenteert en deze zelf droogt bij een centraal fermentatie centrum. Uncommon vindt dan een thuis voor deze bonen bij chocolademakers die hogere prijzen willen betalen voor bonen van hogere kwaliteit. Deze geweldige smaken en als gevolg daarvan hogere prijzen betekenen dat boeren nu 70 procent meer inkomen verdienen aan cacao dan wanneer ze gedroogde bonen verkochten via de grondstoffenmarkt, wat een duurzaam alternatief biedt voor de cacao- en narcotica wereld. Smaaknotities: whisky, tabak, chocolade Ingrediënten: cacaobonen, biologische rietsuiker THT: 10-2026 met lotnummer
  • De bijzondere bonen uit de Sambirano Valley in Madagascar hebben veel smaak: helder, zuur fruit zoals gedroogde kersen en veenbessen, die je gegarandeerd zullen verrassen. De intensiteit komt van de vulkanische grond op de privéplantage van Bertil Åkesson, genaamd Bejofo Estate, en is een handtekening geworden onder ambachtelijke chocolademakers. In de jaren zeventig verhuisde het gezin van Bertil vanuit Zweden naar Madagascar en kocht verschillende kruidenplantages, waarvan er een aantal nogal wat ongecultiveerde cacaobomen hadden. Sindsdien is die 2.300 hectare grote boerderij de steunpilaar van Bertil's operatie geworden. De bonen worden zes dagen gefermenteerd in houten kisten en vervolgens in de zon gedroogd op verhoogde bedden en betonnen patio's. De bonen van Bertil zijn een kenmerk geworden van de bean-to-bar chocoladebeweging, waarbij bijna elke maker zijn eigen versie maakt. Maar Fruition Chocolate Works hebben hun tablet later gelanceerd dan de meeste. Elke keer dat ze Bertil zagen, die ze sinds 2013 kennen, gaf hij Bryan een duwtje. 'Wanneer ga je chocolade maken met mijn bonen?' Bryan antwoordde: 'Ik wil ze recht doen!' Eindelijk, vijf jaar nadat hij Bertil had ontmoet en zijn bonen had geproefd, was Bryan blij met zijn resultaten. In 2018 lanceerden ze hun Madagaskar tablet en waren ze erg blij met de genuanceerde fruitigheid - een groot contrast met veel van de geroosterde, meer aardse bonen waarmee ze werken, maakt het extra speciaal. Ingrediënten: biologische cacaobonen, biologische rietsuiker THT: 02-2025 met lotnummer
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines in combinatie van een melkchocoladehart met noten en vruchten, mini orangettes en krokante parels met framboos. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Assortiment artisanaal en huisgemaakte pralines in combinatie van een donker chocoladehart met noten en vruchten, mini orangettes en krokante parels met framboos. Wat mag u verwachten? Een overzicht vindt u hier. Deze pralines zijn beperkt houdbaar: ongeveer tot twee weken na aankoop, zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum. De selectie kan variëren. GWN LTN SMLTN.
  • Ingrediënten: gekonfijte meloenen (meloenen, suiker, glucosestroop), amandelen, suiker, poedersuiker, gekonfijte sinaasappelschillen (sinaasappelschillen, suiker, glucosestroop), wafelpapier (aardappelzetmeel, water), glucosestroop, eiwitten, vanillesmaak . Kan andere sporen bevatten van noten, gluten, sulfiet. THT: 11-2021
  • In het hart uit melk- of donkere chocolade werden noten, fruit en zaden verwerkt. De samenstelling van de noten, fruit en zaden kan variëren. THT: 4 weken
  • De degustatiebox bevat 3 secties met een selectie van pralines, 1 sectie gemengde karakjes (donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade met matcha thee, 1 sectie met donkere karakjes met kokosnoot en/of hazelnoot en/of pistache en/of amandel en/of cacaonibs en/of yuzu snippers en/of iyokan snippers en/of gecarameliseerd sesamzaad en/of cranberry poeder en 1 sectie met gekonfijte sinaasappelschil met donkere chocolade en krokante parels met framboos. De samenstelling van de pralines en de karakjes met nootjes kan variëren. THT: Wij raden u aan om deze box binnen de twee weken te consumeren. Zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum.
  • De degustatiebox bevat 1 sectie met een selectie van pralines, 1 sectie gemengde karakjes (donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade met matcha thee, 1 sectie met donkere karakjes met kokosnoot en/of hazelnoot en/of pistache en/of amandel en/of cacaonibs en/of yuzu snippers en/of iyokan snippers en/of gecarameliseerd sesamzaad en/of cranberry poeder en 1 sectie met een mengeling van gekonfijte sinaasappelschil met donkere chocolade en krokante parels met framboos. De samenstelling van de pralines en de karakjes met nootjes kan variëren. THT: Wij raden u aan om deze box binnen de twee weken te consumeren. Zie onderkant box. Kijk, ruik en proef na deze datum.
  • ENKEL AFHALING. Geribbelde holle paaseieren in vegan melkchocolade (amandelmelk). Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Groot paasei 'gehamerd' in vegan melkchocolade (amandelmelk) met fruitdecoratie. Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Groot paasei 'golvend' in vegan melkchocolade (amandelmelk) met fruitdecoratie. Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Groot paasei 'vierkant in vierkant' in vegan melkchocolade (amandelmelk) met fruitdecoratie. Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Paashaas in donkere chocolade met kleine toets van melkchocolade. Single origin Peru 70% Fairtrade en biologische donkere chocolade. Smaaknotities: toetsen van citrusfruit en intense bitterheid. Ingrediënten: cacaobonen uit Peru*, rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: lecithinen*. Melk (gemaakt in een fabriek waar ook melk wordt gebruikt). Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. * Producten uit de biologische landbouw. Chocolade gecertificeerd door FR-BIO-01. Ingrediënten voldoen aan de normen van Fairtrade / Max Havelaar: rietsuiker, cacaoboter, cacaobonen (totaal 99,58%) www.info.fairtrade.net THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Paashaas in vegan melkchocolade (amandelmelk). Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Paaskip in vegan melkchocolade (amandelmelk) met fruitdecoratie. Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Paaskonijn in vegan melkchocolade (amandelmelk). Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • ENKEL AFHALING. Poelde holle paaseieren in vegan melkchocolade (amandelmelk). Single origin Madagaskar 46%. Smaaknotities: combineert de zoete smaak en de romige textuur van de amandel met het aroma van de cacao. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaobonen uit Madagaskar, gemalen amandelen 16,1%, emulgator: zonnebloem lecithine Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. THT: 3 maanden na aankoop  
  • Smeerpasta van geroosterde Piemonte (Italie) hazelnoten IGP (Indicazione Geografica Protetta) en cacao. Ingrediënten: hazelnoten* 64%, cacao uit Vietnam en Peru* 20%, rietsuiker* 15,5%, vanille uit Madagascar*, fleur de sel uit Guérande (Frankrijk). *Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw Vegan, soyavrij, glutenvrij. THT: 08-2024  
  • Tablet in donkere chocolade met geroosterde hazelnoten uit Piemonte (Italië) IGP (Indicazione Geografica Protetta). Single origin Peru 70% Fairtrade en biologische donkere chocolade. Smaaknotities: toetsen van citrusfruit en intense bitterheid. Ingrediënten: cacaobonen uit Peru*, hazelnoten uit Piemonte IGP, rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine*. Melk (gemaakt in een fabriek waar ook melk wordt gebruikt). Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. * Producten uit de biologische landbouw. Chocolade gecertificeerd door FR-BIO-01. Ingrediënten voldoen aan de normen van Fairtrade / Max Havelaar: rietsuiker, cacaoboter, cacaobonen (totaal 99,58%) www.info.fairtrade.net THT: 3 maanden na aankoop  
  • Single origin Peru 70% Fairtrade en biologische donkere chocolade. Smaaknotities: toetsen van citrusfruit en intense bitterheid. Ingrediënten: cacaobonen uit Peru*, rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine*. Melk (gemaakt in een fabriek waar ook melk wordt gebruikt). Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. * Producten uit de biologische landbouw. Chocolade gecertificeerd door FR-BIO-01. Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter zijn Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten totaal 99,6% www.info.fairtrade.net/sourcing. THT: 3 maanden na aankoop  
  • Volle hartjes in donkere chocolade met in het wild geplukte lange peper uit Bali, Indonesië. Single origin Peru 70% Fairtrade en biologische donkere chocolade. Smaaknotities: toetsen van citrusfruit en intense bitterheid. Ingrediënten: cacaobonen uit Peru*, rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine*, peper. Melk (gemaakt in een fabriek waar ook melk wordt gebruikt). Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. * Producten uit de biologische landbouw. Chocolade gecertificeerd door FR-BIO-01. Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter zijn Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten totaal 99,6% www.info.fairtrade.net/sourcing. THT: 3 maanden na aankoop  
  • Single origin Peru 39% Fairtrade en biologische melkchocolade. Smaaknotities: zachte smaak van melk. Ingrediënten: rietsuiker*, cacaoboter*, volle melkpoeder*, cacaobonen uit Peru*, emulgator: zonnebloemlecithine* Mogelijke aanwezigheid van notensoorten. * Producten uit de biologische landbouw. Chocolade gecertificeerd door FR-BIO-01. Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter zijn Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten totaal 73,7% www.info.fairtrade.net/sourcing. THT: 3 maanden na aankoop  
  • Marsepein 55% amandelen omhuld met donkere chocolade single origin Peru 70%. Fairtrade en biologische donkere chocolade. Ingrediënten: Marsepein: amandelen 55%, bietsuiker, stabilisator: sorbitol, glucose siroop, conserveermiddel: kaliumsorbaat. Donkere chocolade: cacaobonen uit Peru*, rietsuiker*, cacaoboter*,  emulgator: zonnebloemlecithine*. Melk (gemaakt in een fabriek waar ook melk wordt gebruikt). * Producten uit de biologische landbouw. Chocolade gecertificeerd door FR-BIO-01. Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter zijn Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten totaal 99,6% www.info.fairtrade.net/sourcing. THT: 1 maand na aankoop  
  • Deze chocolade wordt gemaakt met Nacional cacaobonen en is het resultaat van de inspanningen en de samenwerking van Afro-Ecuadoraanse boeren in de provincie Esmeraldas in Ecuador. De cacao groeit er op kleine velden die op een duurzame manier worden beheerd, waardoor het behoud van de natuur, de cultuur en betere levensomstandigheden voor de gezinnen wordt bereikt. Geniet van deze premium chocolade met zijn zachte textuur en met hints van geroosterde pinda. Proef de rijke en intense smaak van deze cacaobonen die geoogst worden op het noordelijke deel van de Ecuadoraanse kust. Ingrediënten: cacaomassa, cacaoboter THT: 11-2025
  • De belangrijkste missie voor de Peruaanse oprichters van Maraná, Zulema en Giuseppe, is de wereld te laten kennismaken met enkele van de beste cacaobonen van Peru. De 100% tablet is gemaakt met cacaobonen uit de regio Cusco. Daarnaast hebben ze als doel de positie van de coöperaties en de boeren te verbeteren en daarmee de kwaliteit van de bonen die ze produceren te verhogen. Met hun onderscheidende verpakking heeft Maraná getracht de culturele identiteit en het erfgoed van hun land te vertegenwoordigen. De verpakking voor de Cusco-collectie van Maraná is geïnspireerd op de beschilderde planken van Sarhua. Dit was een vorm van volkskunst afkomstig uit de Peruaanse Andes die de families gebruikten om verhalen over hun voorouders door te geven aan hun nakomelingen. Smaaknotities: rijke toetsen van zoete rozijnen en melasse met een subtiele bourbon-achtige afdronk. Deze tablet heeft een soepele, nogal zijdeachtige textuur die perfect aansluit bij zijn rijke, gewaagde boventonen.
    Ingrediënten: biologische cacaomassa
    THT: 29-01-2026
  • Een stevige en fruitige chocolade gemaakt van fijne cacao. Speciaal geselecteerde cacao afkomstig van kleine boerderijen uit de Bà Rįa provincie. Waarschijnlijk de meest bijzondere chocolade van Marou. Alle chocolades van Marou zijn kleinschalig gemaakt met uitsluitend hoog kwalitatieve Vietnamese ingrediënten in de chocoladefabriek van Marou in Saïgon. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 22-01-2026 met lotnummer
  • Een stevige en fruitige chocolade gemaakt van fijne cacao. Speciaal geselecteerde cacao afkomstig van kleine boerderijen uit de Bà Rįa provincie. Waarschijnlijk de bijzonderste chocolade van Marou. Alle chocolades van Marou zijn kleinschalig gemaakt van uitsluitend hoog kwalitatieve Vietnamese ingrediënten in de productielokalen van Marou in Saïgon. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 17-01-2026 met lotnummer
  • Een intense en evenwichtige chocolade uit de Bên Tre provincie in de Mekong Delta, waar de cacao onder de kokospalmen groeit. Alle chocolades van Marou worden gemaakt van uitsluitend hoog kwalitatieve Vietnamese ingrediënten in de productielocatie van Marou in Saïgon. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 14-07-2025 met lotnummer
  • Een intense en evenwichtige chocolade uit de Bên Tre provincie in de Mekong Delta, waar de cacao onder de kokospalmen groeit. Alle chocolades van Marou worden gemaakt van uitsluitend hoog kwalitatieve Vietnamese ingrediënten in de productielocatie van Marou in Saïgon. Ingrediënten: cacao bonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 17-01-2026 met lotnummer
  • U aangeboden door Marou Faiseurs de Chocolat. Provisions Marou is ruig en karaktervol. Altijd beschikbaar voor uw dagelijkse verwennerij. Dit niet-gealkaliseerde (niet Dutch-processed) cacaopoeder behoudt zijn fruitige toetsen en complexiteit. Ingrediënten: cacaopoeder THT: 25-07-2025 met lotnummer
  • Deze cacao gedijt aan de voet van groene beboste heuvels in de centrale hooglanden van Vietnam. De koele bergen in de Lâm Dông provincie brengen een milde chocolade voort. U vindt er ook toetsen van pruimen, rozijnen en espresso in terug. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 15-01-2026 met lotnummer
  • Deze cacao gedijt aan de voet van groene beboste heuvels in de centrale hooglanden van Vietnam. De koele bergen in de Lâm Dông provincie brengen een milde chocolade voort. U vindt er ook toetsen van pruimen, rozijnen en espresso in terug. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 17-01-2026 met lotnummer
  • Deze chocolade heeft een hoog kruiden, tabak en noten gehalte en toont Marou’s toewijding aan uitzonderlijk design zoals erkend door het Londense Wallpaper* magazine. Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter THT: 17-07-2025
  • Meeuweneitje blond: 32,9% karamel met gezouten boter bedekt met suiker. Ingrediënten: suiker, karamel met gezouten boter 32,9% (suiker, slagroom (melk), boter (melk), halfvolle melkpoeder, zout), cacaopasta, cacacoboter, emulgator: sojalecithine, mager cacaopoeder, spirulina-extract, kleurstoffen: kurkuma E100, bietenpoeder E162, glansmiddelen: bijenwas, carnaubawas. Mogelijke aanwezigheid van: notensoorten. THT: 07-2024  
  • Meeuweneitje grijs: 30% praliné bedekt met suiker. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, hazelnoten, amandelen, cacaopasta, wei (melk), cacaobonen, emulgator: sojalecithine, paprika-extract, natuurlijk vanille-aroma, geconcentreerde boter (melk), natuurlijk vanille-aroma, geconcentreerde boter (melk), natuurlijk vanille-extract, mager cacaopoeder, spirulina-extract, kleurstoffen: kurkuma E100, bieten poeder E162, glansmiddelen: bijenwas, carnaubawas. Mogelijke aanwezigheid van: gluten, ei. THT: 07-2024  
Go to Top