• Winterkruiden die u opwarmen werden zorgvuldig geselecteerd en vermengd met premium biologische donkere chocolade couverture en voorzicht verwerkt tot heerlijke vlokken. Bereiding: Verwarm 250 ml melk op een fornuis. Voeg 2 volle eetlepels chocoladevlokken toe aan de warme melk en klop samen op vooraleer te serveren.
    • International Chocolate Awards - 2015 Silver
    Ingrediënten: cacao massa *, suiker *, cacaoboter *, cacaopoeder *, vanille *, peperkoek kruiden (1%): kaneel * nootmuskaat *, kardemom *, gember *, anijszaad *, kruidnagels *, sinaasappelolie *, citroenolie * * Gecertificeerde biologische ingrediënten THT: 26-12-2020
  • Hele gekarameliseerde biologische amandelen besprenkeld met kristalzout uit de Himalaya en omhuld met hun venezolaanse chocolade. Ingrediënten: biologische amandelen, biologische rietsuiker, donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), cacaopoeder, kristalzout uit de Himalaya Cacaogehalte min. 73% THT: 30-05-2020
  • Hele gekarameliseerde hazelnoten uit Piëmonte besprenkeld met gember en omhuld met hun venezolaanse chocolade. Ingrediënten: hazelnoten, biologische rietsuiker, donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), cacaopoeder, gember Cacaogehalte min. 73% THT: 30-05-2020
  • Gekarameliseerde koffiebonen besprenkeld met paprika en omhulde met hun venezolaanse chocolade. Ingrediënten: koffiebonen, biologische rietsuiker, donkere chocolade (cacaobonen, biologische rietsuiker, biologische cacaoboter), cacaopoeder, paprika Cacaogehalte min. 77% THT: 30-05-2020
  • 100% suikervrij cacaopoeder van Valrhona met een buitengewone finesse en een intens aroma. Ideaal voor heerlijke chocolade dranken of voor gastronomische recepten. Om zelf uw warme drank te maken mengt u twee theelepels cacaopoeder (per persoon) en de benodigde hoeveelheid suiker, of helemaal geen suiker, met een beetje warme melk naar keuze, voeg dan de rest van de melk toe. De École du Grand Chocolat nodigt u ook uit voor het maken van gebakjes, truffels en sausen met een recept ontworpen door haar Chefs. Ingrediënten: cacaopoeder THT: 07-2020