Gedurende de zeven jaar dat Naive chocolade produceert hebben ze prachtige en verreikende relaties opgebouwd met cacao telers en coöperaties over de hele wereld. Volgens hun ervaring komt de beste cacao van zeer kleine boerderijen en worden de bonen verwerkt met toepassing van op maat gemaakte na-oogst methoden of hebben ze een geïsoleerde genetische oorsprong.

Ze zijn altijd op zoek om de meest exclusieve en beperkt beschikbare cacao’s van de wereld te kopen en te verwerken en ze nodigen chocoladeliefhebbers uit om hen te vergezellen bij dit avontuur van eindeloze smaken. Dit is een maatschappelijk verantwoorde samenwerking met de nadruk op cacao-onderwijs.

De cacaobonen zijn afkomstig van geselecteerde boerderijen die bonen van uitzonderlijke kwaliteit verbouwen en die niet overal verkrijgbaar zijn − sommigen produceren minder dan 30 kg.

De reeks Nano_Lot Chocolade bestaat uit 2 tabletten: via de link leert u meer over Finca La Rioja Mexico en Don Epimaco Ulloa (Colombia).