Charles en Mario kwamen op bezoek!

/Charles en Mario kwamen op bezoek!
  • visit 18-06-2018 mario chocolatoa en charles kitchenroots with organic cacao dominican republic

Charles en Mario kwamen op bezoek!

Onverwacht bezoek van Charles Wailly (Kitchenroots) en Mario Vandeneede (Chocolatoa). Charles heeft geholpen met het uitladen van de Tres Hombres in Amsterdam. De Tres Hombres is een zeilschip die de overtocht van Zuid-Amerika naar Europa maakt met een lading cacaobonen, chocolade en rum aan boord. Charles en Mario vervoeren met de fiets een deel van de cacaobonen van Gent naar Ruiselede waar Mario er heerlijke chocolade van zal maken. Ze kwamen nog even goeiedag zeggen met hun lading biologische cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek en binnen een paar maanden liggen de tabletten met de (h)eerlijke chocolade bij ons in de shop. Bedankt voor jullie bezoekje!

 

18-06-2018 mario chocolatoa en charles kitchenroots with organic cacao dom rep ride to the factory

By |2018-06-19T13:07:14+00:00juni 19th, 2018|Geen onderdeel van een categorie|

One Comment

  1. Charles Wailly 29 juni 2018 at 14:16 - Reply

    Super leuk dat je ons nog wat extra aandacht geeft en ons zo hard steunt :-)! Het is fijn om zo’n toffe dag ‘vereeuwigd’ te zien op jouw website. Bedankt, ook voor de lekkere pralines!

Schrijf uw reactie